CMC Tasly Group BV

TCM Kliniek Amsterdam

Afspraak maken?
Bel 020 6235060

Afspraak maken? Bel 020 6235060

Tel 020 6235060

35 jaar Chinese Medical Center

Chinese Medical Center werd in 1986 opgericht door Dong Zhi Lin in Utrecht.

De heer Dong, afkomstig uit China en daar opgeleid in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG), begon met een kleine kliniek aan de Croeselaan in Utrecht waar hij voornamelijk acupunctuurbehandelingen en Chinese kruidentherapie gaf. Zijn praktijk werd druk bezocht en heeft in de loop der jaren een zeer goede reputatie opgebouwd.

In oktober 1995 werd het Chinese Medical Center aan de Geldersekade te Amsterdam geopend. In mei 2003 ging CMC BV een joint-venture aan met Tasly Group Co. Ltd. uit China.

Chinese Medical Center bestaat al geruime tijd uit een kliniek, een opleidingscentrum en een import- en exportafdeling.

Succesvolle  TCM behandelingen

 De Traditionele Chinese Geneeskunde geniet de afgelopen decennia steeds meer belangstelling in het Westen, niet alleen onder patiënten maar ook binnen medische kringen. Deze heeft zij vooral te danken aan succesvolle behandelingen met weinig of geen bijwerkingen.

Door de toename van de belangstelling en de goede resultaten van zijn behandelingen heeft de heer Dong zijn kliniek steeds verder weten uit te breiden. Hij kon, door zijn goede contacten met China, hoog aangeschreven professoren met verschillende specialisaties op het gebied van de TCG naar Nederland uitnodigen. Zodoende kon hij Nederlandse patiënten nog beter en specialistischer behandelen.

Chinese TCM producten

Ook heeft hij in de loop der jaren zijn assortiment van producten, zoals Chinese kruiden, acupunctuurnaalden, Chinese kruidenpreparaten, die gebruikt worden bij de toepassing van de Chinese geneeskunde steeds meer uitgebreid.