CMC Tasly Group BV

TCM Kliniek Amsterdam

Afspraak maken?
Bel 020 6235060

Afspraak maken? Bel 020 6235060

Tel 020 6235060

TCM Specialisten van CMC

Onze TCM-specialisten zijn eersteklas Chinese therapeuten met vele jaren academische en klinische ervaring en zijn verantwoordelijk voor kruidentherapiebehandelingen en Chinese Tuina (massage) therapie. Hun opleiding en technieken resulteren in opmerkelijke resultaten bij de behandeling van zowel gewone als meer gecompliceerde ziekten.

Liping Zhao - TCM therapeut Chinese Medical Center Amsterdam

Liping Zhao

Dermatology Specialist

Is de voormalig vice-directeur van de dermatologie-afdeling aan het gelieerde Dongzhimen Ziekenhuis van de Beijing Universiteit voor Traditionele Chinese Geneeskunde alsmede universitair hoofddocent en adviseur voor Master studenten.

Ze studeerde af aan de Beijing Universiteit voor TCG in 1982. De afgelopen 20 jaar heeft zij lesgegeven, behandeld en onderzoek gedaan op het gebied van Chinese kruiden en acupunctuur met de nadruk op dermatologie; een veld waarin zij een uitzonderlijke hoeveelheid kennis en expertise heeft vergaard.

Zij is tevens een stagebegeleider voor studenten Kruidenleer.

Xuan Yang

Xuan Yang

Xuan Yang graduated with a Bachelor degree in Chinese medicine and in Biomedical Science in Hong Kong Baptist University and has obtained a Master degree in the Chinese University of Hong Kong (CUHK). In 2014 she started practicing herbal medicine and acupuncture in clinic and neurology ward as a registered Chinese medicine doctor in Pok Oi Hospital – CUHK Chinese Medicine centre in Hong Kong.

She  conducted clinical research in acupuncture in post-stroke syndrome and cervical spondylosis in cooperation with CUHK Medicine School and Health Department. She has supervised undergraduate TCM students from CUHK in their clinical internship. She later continued her specialised training in gynecology in Shanghai TCM University Hospital in 2018. In 2019 she moved to the Netherlands and started to work in Shenzhou clinic as TCM practitioner and supervisor for our students of acupuncture and herbal medicine.

Q.T. Nguyen

Q.T. Nguyen

Quoc Thinh Nguyen studeerde Traditionele Geneeskunde aan de Vietnam Universiteit voor Traditionele Geneeskunde en studeerde af in 1998. Tot 2002 was hij werkzaam als Traditioneel geneeskundige in de disciplines acupunctuur, tuina en kruidengeneeskunde in het Nationaal ziekenhuis voor Traditionele Geneeskunde te Hanoi, Vietnam.

Van 2003 tot 2008 praktiseerde hij in zijn eigen praktijk in Hanoi, Vietnam. Sinds zijn verhuizing naar Nederland in 2009 werkt hij in onze kliniek. Hij is lid van de beroepsvereniging Zhong. Hij is ook stagebegeleider voor de Tuina- en acupunctuurstudenten.