CMC Tasly Group BV

TCM Kliniek Amsterdam

Afspraak maken?
Bel 020 6235060

Afspraak maken? Bel 020 6235060

Tel 020 6235060

TCM Specialisten van CMC

Onze TCM-specialisten zijn eersteklas Chinese therapeuten met vele jaren academische en klinische ervaring en zijn verantwoordelijk voor kruidentherapiebehandelingen en Chinese Tuina (massage) therapie. Hun opleiding en technieken resulteren in opmerkelijke resultaten bij de behandeling van zowel gewone als meer gecompliceerde ziekten.

Liping Zhao - TCM therapeut Chinese Medical Center Amsterdam

Jun Huang

Dr. Huang studeerde af aan de Guangxi University met een diploma in Chinese taal en literatuur. Later studeerde ze ook af aan de universiteit van Xiamen met een diploma in Chinese geneeskunde en een specialisatie in Acupunctuur en Moxibustie.

Voordat ze ging studeren aan de Xiamen University, deed ze 7 jaar stage bij Master Gao Ji Ping in zijn kliniek in Weifang Shandong. Ze heeft ook een Tui-Na Therapeutic Massage-certificaat van het Chinese Work Ministry.

Dr. Huang is de vijfde leerling van Dr. Chuan-Min Wang, een van de directe leerlingen van Dr. Tung Jing-Chang, die de eeuwenoude taoïstische Tung-methode van acupunctuur heeft gesystematiseerd.

Xuan Yang

Xuan Yang

Xuan Yang graduated with a Bachelor degree in Chinese medicine and in Biomedical Science in Hong Kong Baptist University and has obtained a Master degree in the Chinese University of Hong Kong (CUHK). In 2014 she started practicing herbal medicine and acupuncture in clinic and neurology ward as a registered Chinese medicine doctor in Pok Oi Hospital – CUHK Chinese Medicine centre in Hong Kong.

She  conducted clinical research in acupuncture in post-stroke syndrome and cervical spondylosis in cooperation with CUHK Medicine School and Health Department. She has supervised undergraduate TCM students from CUHK in their clinical internship. She later continued her specialised training in gynecology in Shanghai TCM University Hospital in 2018. In 2019 she moved to the Netherlands and started to work in Shenzhou clinic as TCM practitioner and supervisor for our students of acupuncture and herbal medicine.

Q.T. Nguyen

Q.T. Nguyen

Quoc Thinh Nguyen studeerde Traditionele Geneeskunde aan de Vietnam Universiteit voor Traditionele Geneeskunde en studeerde af in 1998. Tot 2002 was hij werkzaam als Traditioneel geneeskundige in de disciplines acupunctuur, tuina en kruidengeneeskunde in het Nationaal ziekenhuis voor Traditionele Geneeskunde te Hanoi, Vietnam.

Van 2003 tot 2008 praktiseerde hij in zijn eigen praktijk in Hanoi, Vietnam. Sinds zijn verhuizing naar Nederland in 2009 werkt hij in onze kliniek. Hij is lid van de beroepsvereniging Zhong. Hij is ook stagebegeleider voor de Tuina- en acupunctuurstudenten.