CMC Tasly Group BV

TCM Kliniek Amsterdam

Afspraak maken?
Bel 020 6235060

Afspraak maken? Bel 020 6235060

Tel 020 6235060

Professionele TCM behandelingen

Al onze TCM behandelingen worden beoefend door zeer gespecialiseerde TCM-therapeuten. Onze TCM Clinic heeft uitstekende contacten met verschillende TCM ziekenhuizen in China. Daarom is er altijd de mogelijkheid om professoren van talrijke specialisaties uit te nodigen naar Nederland voor de praktijk.

De TCM behandelingen in onze kliniek

Acupunctuur

TCM behandeling Acupunctuur - Chinese Medical Center Amsterdam

Acupunctuur is een therapeutische methode waarbij een stimulatie wordt gegeven op één of meerdere acupunten door middel van manipulatie van verschillende typen naalden, met het doel om ziekten te voorkomen of te behandelen. 

Kruidentherapie

Chinese Kruidenapotheek - Chinese Medical Center Amsterdam

De Chinese kruidenspecialist zal op basis van de diagnose een Chinese kruidenformule samenstellen, speciaal afgestemd op uw persoonlijke gezondheidssituatie. Deze Chinese kruidenformule wordt in onze eigen kruidenafdeling voor u klaargemaakt en van deze ruwe kruiden dient een aftreksel te worden getrokken.

Tuina-massage

TCM behandeling Tuina massage - Chinese Medical Center Amsterdam

Chinese Tuina-massage is een massagetechniek die gebaseerd is op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Door middel van zeer gevarieerde manipulatietechnieken worden de verschillende energiebanen in het lichaam gestimuleerd en zodoende energieblokkades opgeheven.

Moxatherapie

TCM behandeling Moxa - Chinese Medical Center Amsterdam

Moxatherapie is een techniek waarbij een conus of staafje van het kruid Artemisia tot ontbranding wordt gebracht op de betreffende punten om ziekten te behandelen.

Cupping

Acupunctuurbehandeling en Moxatherapie TCM en Acupunctuurkliniek Amsterdam-Chinese Medical Center

Cupping is een methode waarbij een kop, gemaakt van glas, bamboe of aardewerk wordt aangebracht op het huidoppervlak. Men doet dit door de kop kortstondig te verwarmen, zodat locaal op de huid een vacuumkracht ontstaat. 

TCM behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar

Na elke behandeling krijgt u een rekening mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden in hun aanvullende pakketten geheel of gedeeltelijk onze behandelingen, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Een afspraak maken?

 Bel dan direct naar 020 623 50 60. Wij helpen u graag verder.